SKŁADNIKI:
Mieszanka 2 (Lipaza, proteaza, aspergillopepsyna, beta-glukanaza, celulaza, bromelaina, fitaza, laktaza, papaina, peptydaza, pektynaza, hemicelulaza, ksylanaza, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum), Niacyna (amid kwasu nikotynowego z kultur S. cerevisiae), Kwas pantotenowy (z kultur S. cerevisiae), Ryboflawina (z kultur S. cerevisiae), Witamina B6 (z kultur S. cerevisiae), Tiamina (z kultur S. cerevisiae), Foliany (z kultur S. cerevisiae), Biotyna (z kultur S. cerevisiae), Witamina B12 (metylokobalamina z kultur S. cerevisiae), Mieszanka (jabłko (owoc), burak (korzeń), brokuł (łodyga i kwiat), marchewka (korzeń), szpinak (liść), pomidor (owoc), truskawka (owoc), wiśnia tarta (owoc), jeżyna (owoc), zielona papryka (owoc), brukselka (liść), borówka (owoc), imbir (korzeń), czosnek (cebula), zielona cebula (cebula), malina (owoc), pietruszka (liść), kalafior (kwiat i łodyga), czerwona kapusta (liść), jarmuż (liść), ogórek (tykwa), seler (łodyga), szparagi (kwiat i łodyga)), otoczka kapsułki (substancja wypełniająca: celuloza); skrobia ziemniaczana. Może zawierać soję, orzeszki ziemne, orzechy i skorupiaki.
|
W dziennej porcji (1 kapsułka wegetariańska) |
%RWS* |
Tiamina (z kultur S. cerevisiae) |
2.5 mg |
227% |
Ryboflawina (z kultur S. cerevisiae) |
5 mg |
357% |
Niacyna (amid kwasu nikotynowego z kultur S. cerevisiae) |
22.5 mg |
141% |
Witamina B6 (z kultur S. cerevisiae) |
5 mg |
357% |
Foliany (z kultur S. cerevisiae) |
225 µg |
|
Witamina B12 (metylokobalamina z kultur S. cerevisiae) |
66.5 µg |
2660% |
Biotyna (z kultur S. cerevisiae) |
162.5 µg |
325% |
Kwas pantotenowy (z kultur S. cerevisiae) |
22.5 mg |
375% |
Mieszanka 2 |
30 mg |
(Lipaza, proteaza, aspergillopepsyna, beta-glukanaza, celulaza, bromelaina, fitaza, laktaza, papaina, peptydaza, pektynaza, hemicelulaza, ksylanaza, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum: 2.5 x 10^8 CFU) |
Mieszanka |
|
(jabłko (owoc), burak (korzeń), brokuł (łodyga i kwiat), marchewka (korzeń), szpinak (liść), pomidor (owoc), truskawka (owoc), wiśnia tarta (owoc), jeżyna (owoc), zielona papryka (owoc), brukselka (liść), borówka (owoc), imbir (korzeń), czosnek (cebula), zielona cebula (cebula), malina (owoc), pietruszka (liść), kalafior (kwiat i łodyga), czerwona kapusta (liść), jarmuż (liść), ogórek (tykwa), seler (łodyga), szparagi (kwiat i łodyga)) |
*RWS - dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych